tisdag 1 juni 2010

Hej det är klass 4A här. Nu ska vi blogga.

I måndags hade vi besök av Else, Emelys mamma, det var trevligt. Kl 8.45 åkte vi till golf, det var kul! Väldigt kul! Kl 10.40 åkte vi hem från golfen.

Vi gick in i klassrummet och sen skulle vi äta det rätt så god mat. Sen hade vi lunch rast det var kul.

Sen gick vi in på gympa det var roligt vi hade olika stationer med olika saker. Sen duschade vi och gick upp. Där hade vi veckoplanering och veckansord och engelska glosor. Sen hade vi lite matte. Sen var de SLUT.

Sen idag, asså tisdag, när vi kom pratade vi lite om vad vi hade gjort och om krossade bilrutor och sen hade vi matte Kl 9,00 Sen hade vi rast och där hade vi kul. Sen hade vi livsviktigt där skulle vi ha fotbolls tunering men de blev inte av för de regnade för mycket ;( . Men då Hade vi mördarleken istället de var oxå roligt Och sen hade vi Sv-skriv fast vi hann inte så mycket för vi skulle ner till maten. Vi åt Spaghetti och köttfärssås sen hade vi lunchrast sen gick vi in och pratade lite om Havsresan och sen skulle vi ha högläsning och efter de skulle flexarna gå hem och så skulle vi välja om vi ville ha matte eller läsa eller skriva berättelse. Så nu var denna bloggen slut HEJ DÅ!!!!

Skriven av Janus och Tim!!!;DD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar