torsdag 17 december 2009

Daniel den äldre bloggar !! :)

Hejsan hoppsan alllihopa!!
Ännu en termin har smitit förbi och den har varit precis lika rolig och fartfylld som man kan förvänta sig av att jobba med den fantastiska klass 4A.
Höstterminen har verkligen rusat förbi och nu är det dags för både eleverna och mig att få njuta av lite ledighet. Att starta årskurs fyra är alltid lite speciellt och även utmanande men eleverna har klarat det fantastiskt bra. Jag måste nog få säga att jag är imponerad över hur bra arbetet har gått detta år. Det är en superhärlig grupp elever och ni föräldrar har verkligen gjort ett fantastisk jobb med dem där hemma.

Av veckans arbete vill jag framför allt berätta om den fantastiska resan till rosengårds ishall. Vi åkte på tisdagmorgon tillsammans med fadderbarnen i klass 1a. Vi var sammanlagt 47 elever som åkte iväg. De äldre barnen i klass 4a tar verkligen väl hand om de yngre och vi vuxna tyckte att det var underbart att se hur bra barnen tog hand om varandra. Väl på plats i ishallen gick åkningen superbra och även här var barnen fantastiska på att hjälpa varandra. Allt som allt var det en jättelyckad dag och vi planerar att åka ytterligare en gång i januari och sedan skall vi fortsätta att jobba tillsammans med klasserna.












Avslutningsdagen var jätterolig och vi hade det mycket bra. Barnen tog med spel hemifrån som de spelade tillsammans och sedan avslutade vi dagen med skeppsbrott i gymnastiksalen. En underbar dag och eleverna var jättenöjda när de gick hem.













Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta jobba med klassen och er föräldrar efter jul och även längre såklart.
Men i all ärlighet, nu ser jag fram emot ledigheten!
Ha en underbar jul och ett gott nytt år
(ps. Tusen tack för den fina muggen!)
Vi ses snart igen!

Store Danne out!

1 kommentar:

  1. Tack för det superbra arbete du gör i klass 4A!
    Vi hoppas på ett långt samarbete med dig och önskar dig en riktigt mysig Julhelg och ett Lysande Gott Nytt År!
    Victoria och Bengt

    SvaraRadera