fredag 4 december 2009

Blogg V.49


Detta är 5:e gången vi skriver blogg här i 4a

Hejsan alla föräldrar och syskon.

Vi tränade sånger hela veckan och det gick bra!


Vi gick morgon promenad i måndags, det var kallt ute men fint. Sen hade vi idrott med Vanessa det var jättekul. I tisdags fick Daniel migrän och han fick åka hem :'( vi hade Hafza som lärare istället). Vi hade slöjd innan vi slutade och gick hem. I onsdags hade vi data och vi gjorde små fisk böcker det var kul. Sen hade vi läxa från måndagen till onsdagen. Det var att vi skulle kunna vad veckans ord betydde och göra fyra meningar med veckans ord. Det gick bra tycker Tim och Janus. I torsdags hade vi idrott och veckans ord det gick också bra för hela klassen=).
Vi träna sånger till vår julfest och det gick bra. I fredags hade vi högläsning med Daniel han läste för oss och efter det hade vi förhör på tabell 6. Sen hade vi rast, det var kul. Många lekte rapptor och dom andra lekte fubb och Daniel drack kaffe. Sen hade vi Sv-berättelse, men då bloggade Tim och Janus. Dom som var färdiga med berättelsen gjorde röda tråden och sen hade vi tyst läsning.
Efter det hade vi glosprov, det gick säkert bra för alla. Sen hade vi lunch och det var jättegod mat. Sist hade vi utvärdering och efter det hade vi det bästa på hela veckan, det är så klart klASSENSTIMME!!!!!

Skriven av Janus och Tim Trevlig helg!!! =) ses 12/4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar