fredag 15 januari 2010

Hej!


I måndags gick vi vår morgonpomenad som vanligt,och när vi var tillbaka från morgonpromenaden så gjorde vi veckoplanering.Och sen var det rast.Efter rasten gjorde vi matte och mutiplikationstabellerna 2-3, efter det så var det lunch. Efter lunchen hade vi idrott och därefter hade vi engelska och sen hade vi tyst läsning,och sen var det slut.



I tisdags hade vissa flex på morgonen kl.8.00.Och halv nio hade vi SO och det handlade om landskapen och sen hade vi högläsning och efter högläsningen hade vi rast, sen efter rasten hade vi matte.
Sen hade vi sv-skrivande,efter skrivningen hade vi lunch och efter så hade vi rast.När vi gick in skulle vi ha klockan på engelska.Sen hade vi SET,och efter SET så hade dom som hade flex på morgonen gick hem.Och dom som inte hade flex på morgonen fick välja mellan tyst läsning,skriva berättelse och röda tråden.Och sen var skolan slut.

Direkt på onsdag morgon hade vi slöjd och det var roligt!Vi hade rast efter slöjden,och tyst läsning efter rasten.Sen hade vi SO-landskap,och vi läste om bohuslän.Vi hade lunch efteråt och en liten rast.
Efter rasten pratade vi om snöbollskastningen och sen hade vi engelska,vi slutade sen efter engelskan.

På torsdag morgon hade A-gruppen data och B-gruppen svenska.Kl.9.00 bytade A och B gruppen,och sen hade vi rast och matte efter rasten.
Och 11.10 hade vi idrott och lunch därefter.Tio över ett hade vi SO-landskap,vi hade tyst läsning kl.14.00 och efter tjugo min.så slutade vi!

På fredag morgon började vi direkt med tyst läsning och kl.nio hade vi matte och sen rast.
Efter rasten hade vi engelska och glosprov.11.00 skrev klassen intervjufrågor till våra fadderbarn.Sen hade vi utvärdering.
Det sista vi gjorde på veckan var att ha klassens timme. Det var dans som gällde men inte vanlig dans utan fuldans. Man skulle dansa så fult man kunde.

Det var hela veckan det.

Ha det så bra

Ida och Michele

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar