fredag 19 november 2010

V.46

Hej!
I måndags började vi och gå morgonpromenad,och efter inskrivningen av veckan hade vi rast.

Efter rasten hade vi slöjd och efter slöjden åt vi lunch.Och sen rast.Skrev v-orden och glosorna i böckerna,tyst läsning och engelska. Och sen var det slut.

Tisdag:Vissa började med flex och man fick välja mellan ;tyst läsning,rätta matte och röda tråden.Det var data/engelska och rast sen.Matte och svenska sen.Och lunch efter det.Vi besökte bibloteket(vi gick dit) och lånade böcker.Flexarna gick hem och dom andra gjorde det dom andra gjorde på morgonen,och slut.

Onsdag:Vi började vi med idrott och sen rast.Vi hade livsviktigt och lunch efter det.Fadderbarns läsning,och sen gick vi ner till oss och körde veckans meningar och slut efter det.

Torsdag:Tyst läsning först och matte sen.Vi hade rast,sen gick Robert till Miljöråd och vi andra hade engelska.Vi hade svenska berättelse(jag).Sen hade vi bild graffitti sen slutade vi med idrott.
Fredag:Vi började med multi test och sen matte och tyst läsning efter det.Och sen rast.Sen hade vi högläsning.Sen skrev vi engelska glosor.Sen hade vi So/berättelse/bild.Och sen hade vi utvärdering och lunch efter det.Efter lunchen hade vi klassens timme.Slut.






Hälsningar Ida Och Michele:^)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar