fredag 22 oktober 2010

Emely och Oskar rapporterar om v. 42

Alla samlades utanför klassrumet och hade sina jackor på sig. Det var en ganska kylig morgon men inget vi märkte av. När Dennis kom ut till oss gick vi iväg på morgonpromenad. Det var mycket prat om helgen och vad vi skulle göra kommande vecka. Efter rasten hade vi slöjd A -gruppen har sy-slöjd och B- gruppen har trä- slöjd. På trä-slöjd gör vi hyllor och sy-slöjden gör drakar. Efter slöjden åt vi med Ronnie. Vi var lite pratiga som vanligt. Efter att vi ätit gick vi på rast vissa lekte Raptor vissa ritade, vissa spela vägg. Efter rasten hade vi matte alla jobbade väldigt bra. Sista lektionen hade vi SO.

Tisdag:Vi hade flex på morgonen och när det var slut på flexen gick vi ut och hade sammarbets övning där vi skulle lyfta varandra över Bandy-planen. Det var kul tyckte nog dom flesta. Vi hade matte och SO. Vi åt en god lunch och hade kul på rasterna.

Vi hade gympa på morgonen där vi körde tre spel. Det var väldigt kul och ganska spännande. Sen var det rast. Efter rasten var det högläsning och nu läser vi häxorna och den boken är väldigt bra.
Torsdag: var vi på konsert som hette Trash, dom trummade på soptuner och rör. Ja, man kan säga allt möjligt som du kan tänka dig skräp. Rebecka och Isabelle fyllde år då fick glass medan Daniel läste. I slutet av dagen hade vi idrott, vi lekte plint-fängelse .

Fredag: på fredagen hade vi matte, tystläsning,rast och efter rasten var det dags för glosor och SO, sist men inte minnst, inte störst heller, hade vi KLASSENSTIMME (jippi) det roligaste på hela dagen. Tack och hej leverpastej








Dom som har skrivit denna bloggen är Emely och Oskar.

1 kommentar:

  1. Vad ni hinner mycket på en vecka! Trashkonserten verkade bra den hade jag velat lyssna och se på.
    Ni skriver jättebra.

    Ha det toppen alla i 5a.

    Mvh

    //Ariella (Beppes mamma)

    SvaraRadera