torsdag 4 mars 2010

Ida och Michele bloggar v.9


Hej!


Måndag:I måndags började vi med morgonpromenad.När klockan var nio gjorde vi veckoplanering.Sen var det rast. Efter det gjorde vi matte och lunch efter det.Klockan tolv hade vi idrott.

Vi läste om engelska kapitlet,och läste om Jämtland i vår SO bok och hade tyst läsning där efter.Sen efter tjugo minuter så slutade vi för dagen.


Tisdag:På tisdan var det först flex,och halv nio var det vaccinering och kamratmedlarna kom in och gav info efter vaccineringen.Och sen var det rast. Sen hade vi livsviktigt och sen var det lunch.

Efter lunchen såg vi på film"En cellsam historia".Efter filmen gick flexarna hem och för dom som var kvar fick välja mellan tyst läsning,matte,SO,skriva berättelse och sen var det slut.


Onsdag:På onsdag var det först slöjd och sen efter tiorasten hade vi tyst läsning och sen hade vi So och sen efter de hade vi klassråd och sen var det lunch.Vi läste med fadderbarnen.Och sen hade vi veckans meningar.Efter veckans meningar hade vi högläsning.Och sen var det slut.


Torsdag:Först var det data för A-gruppen och för andra gruppen var det engelska,och sen klockan tio i över nio bytte grupperna.Och sen var det rast,efter rasten var det matte och elevråd.Sen var det idrott och sen var det lunch.Och sen var det prov på v-ord.Vi hade högläsning och sen var det slut.


Fredag:Först hade vi tyst läsning och sen matte Diagtnos och dom som var klara fick göra SO.Sen hade vi rast och där efter hade vi multiplikations test sen hade vi engelska glosprov.

Sen hade vi utvärdering och lunch efter det.Vi hade en liten rast och klassens timme och slut efter det.


Trevlig helg!



Gjord av Ida och Michele.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar